Om Lærerbloggen
Læs videre

Om Lærerbloggen

Er du lærer? Er du interesseret i at få gode fif til, hvordan forskellige digitale ressourcer kan opkvalificere din undervisning og gøre din hverdag lettere? Så er du kommet til det rette sted.

Fra lærer til lærer

For os er det vigtigt, at bloggens indlæg er skrevet af lærere. Det er nemlig jer, der står med fingrene nede i undervisningen hver dag og ligger inde med en guldgrube af gode tricks. Det er altså dig og dine kollegaer, der skriver indlæggene – vi formidler blot jeres gode digitale budskaber her på bloggen.

Konkrete og køreklare tips

Vores eget overskudslager af digitale tips er ved at revne, og sammen med dine og resten af lærerstabens gode erfaringer skal bloggen tjene som en inspirationskilde i din hverdag.

Du vil ikke finde fagpolitiske diskussioner eller højtravende filosofiske idéer for folkeskolen. Her handler det om konkrete og køreklare tips til brug af alverdens digitale tjenester – lige til at overføre til din egen undervisning.

Vi håber, at du vil lade dig inspirere, at du vil bidrage med dine egne erfaringer, og at du vil få gavn af alle de gode idéer, du finder her på bloggen.

/Clio Online