Vær med i bloggerpanelet - Lærerbloggen
Læs videre

Vær med i bloggerpanelet

Er du velbevandret i digitale læremidler? Har du fundet en genial app, hjemmeside eller lignende? Har du lyst til at dele din erfaring med dine kollegaer? Så kunne du måske have lyst til at skrive på Lærerbloggen.

A’hva’ for et panel?

Indlæggene på Lærerbloggen er skrevet af lærere til lærere.

Bloggens kvalitet afhænger derfor fuldstændigt af én ting: At du og dine kollegaer gider at dele jeres idéer med hinanden på den.

Der er ingen eksklusive ventelister eller tårnhøje adgangspriser. Alle lærere er velkomne, og du kan skrive om lige præcis det, du har lyst til. Det må bare gerne have en eller anden form for digital vinkel. Måske har du:

  • fundet en helt genial app til din undervisning
  • brugt et planlægningsværktøj, der gør din hverdag meget lettere
  • et tip til en hjemmeside, hvor du finder inspiration til din undervisning
  • lavet et fedt forløb med digitale læremidler, som du bare er nødt til at dele med dine kollegaer.

Hvad får jeg ud af det?

Godt du spørger.

Vi er vilde med videndeling, så blogredaktøren vil stå på hovedet for dig, hvis du vil dele dine guldkorn.

Du får først og fremmest dine idéer serveret for et stort og relevant publikum. Alle indlæg bliver nævnt i Clio Onlines nyhedsbrev og på deres profiler på sociale medier. Det er naturligvis dit navn, der står på som forfatter til indlægget.

Du får også adgang til eksklusivt indhold, der kun er for bloggerpanelet. Du får tips til at skrive indlæg, der får 2.000 læsere i stedet for 2, og du kan få tal på, hvor mange der har læst dit indlæg.

Sidst men ikke mindst trækker vi flere gange om året lod om lækre præmier blandt dem, der har skrevet indlæg. Sidste vinder vandt en lækker frokost til sig selv og sit fagteam.

Sympatisk idé, men jeg har ikke tid!

Vi forventer ikke, at du skriver en roman hver gang. Bare rolig. Du behøver ikke at bruge mere end en halv time på dit indlæg. Du skal bare have en god idé eller erfaring og lyst til at dele den.

Fedt, hvordan kommer jeg i gang?

Du skriver dig op til vores bloggerpanel her.

Herefter modtager du en introduktion til bloggens univers, og så er du klar til at gå i gang.

Du bestemmer selv, hvilket omfang du vil skrive indlæg i. Og bliver du pludselig træt af at se dit indlæg på bloggen, fjerner vi det igen uden spørgsmål.

Velkommen til: