Hvordan kan du komme i gang med at arbejde med teknologi og digitale værktøjer i undervisningen? Det har vi spurgt Susanne og Christina om, som er kåret som Årets digitale lærerteam 2019.
Siden i sommer har alle lærere kunnet nominere sit eget eller en kollegas team til at blive Årets digitale lærerteam. Vinderne er nu fundet! Se, hvem der har vundet, og hvorfor de kunne løbe af sted med titlen.
Elsker du quizzer i undervisningen, men er dine elever trætte af Kahoot? Så er Sebastian Courts indlæg lige noget for dig. Han er lærer på Højby Skole og fortæller her om de 3 bedste quizz-apps, han kender.
Kender du, eller er du måske selv, en lærer med georg gearløs-talenter indenfor digital kreativitet? I samarbejde med Danmarks it-vejlederforening har vi lavet en helt ny pris: Årets digitale lærerteam. Og på højkant er der en tur til London med fly og hotel under BETT 2020.
Janni Lynge er lærer på Campusskolen i Ringsted. Hun fortæller her om sine erfaringer med skolens mediepatrulje, og hvorfor hun mener, at flere skoler bør indføre konceptet.
Hvordan formulerer du formativ feedback, som hjælper dine elever med at udvikle sig, samtidig med at du selv undgår at gå i knæ? Nathalie Sandstedt kommer her med tips til, hvordan du får formativ feedback ind i din undervisning.
Får du heller ikke læst så meget, som du gerne ville? Sommerferien er lavet til at koble af – og til at få læst de titler, man normalt aldrig får tid til. Her er 5 bud på faglitteratur, som du med fordel kan tage med dig ud i solstolen.
Vi skal se smartphones og iPads som redskaber for læring og bevægelse i undervisningen og ikke forbinde dem med inaktivitet og underholdning! Det mener Kathrine Bach, der er lærer på Vokslev Friskole. Læs mere om at bruge apps til bevægelse i undervisningen her.
Marie Lassen er lærer i Hinnerup. Hun opfordrer her til at vende tankerne på hovedet og kommer med 10 tips til, hvordan du som lærer kan skabe rum for elevernes kreativitet.
Camilla Munkholm Jensen er lærer på Dalmose Skole. Hun fortæller her om (gen)opdagelsen af den formative respons, som i høj, høj grad gavnede hendes danskklasse – og hende selv.
Enkle løsninger på hverdagsproblemer kan man kalde for "lifehacks". Enkle løsninger til læreren kalder vi for "lærerhacks". Vi har spurgt 10 lærere om deres yndlingshack, og dem videregiver vi her.
Marianne Wolter og Louise Lindkvist er digitale redaktører hos Clio. Her gør de dig klogere på, hvordan du kan inddrage augmented reality i din undervisning.
Der findes et hav af læringsapps til de yngste elever. Lærerbloggen har fundet 3 (som er næsten gratis), og som du nemt kan implementere i din undervisning.
Maria Skelbæk-Bundesen er uddannet lærer og elsker en sommer med hyggelig læsning sammen med sine børn. Her fortæller hun om gode, gratis børnebøger til sommerferien, så børnene kan blive underholdt på rejsen, ved stranden eller hjemme i sofaen.
Ove Christensen er idehistoriker og adjunkt ved Center for Skole og Læring, University College Sjælland. Her giver han respons på Lars Asmussens indlæg "Digital dannelse åbner døre".
Ann-Birthe Overholt Nicolaisen er it-didaktisk konsulent hos Clio. Her giver hun sit bud på, hvilke digitalfaglige kompetencer der er så vigtige, at de bør have deres eget fag i folkeskolen.
Ann-Birthe Overholt Nicolaisen er it-didaktisk konsulent hos Clio. Læs med, når hun her kommer med gode tips til, hvordan dine elever bedst lærer at læse digitalt.
Jakob Ragnvald Egstrand er tidligere lærer og pædagogisk projektleder hos Clio. Her giver han inspiration til arbejdet med innovation i undervisningen.
Blogging er blevet en vigtig del af Thomas Christensens undervisning på Holmegårdskolen i Hjørring. Læs hans gode tips og tricks til, hvordan du kan gøre det samme.
Marianne Wolter er tidligere lærer og redaktør på HåndværkDesignfaget hos Clio. Hun fortæller her, hvordan hun har inddraget den store pokémondille i et undervisningsforløb.
Anders Schunk er lærer og har specialiseret sig i flipped classroom. Her kan du se nogle af hans videoer og få tips til at flippe din egen undervisning.
Måske kender du Eva fra bloggen Skolestuen.dk? Her giver hun et bud på, hvordan du kan arbejde med det sjove og visuelle brainstormværktøj AnswerGarden.