Gratis børnebøger til sommerferien – Lærerbloggen
Læs videre

Få fred på bagsædet med gode, gratis børnebøger til sommerferien

Maria Skelbæk-Bundesen er uddannet lærer og elsker en sommer med hyggelig læsning sammen med sine børn. Her fortæller hun om gode, gratis børnebøger til sommerferien, så børnene kan blive underholdt på rejsen, ved stranden eller hjemme i sofaen.

Om lidt er det tid til at trække stikket og holde sommerferie.

Mange pakker habengut og familie og søger tilflugt fra det lunefulde danske sommervejr under varmere himmelstrøg. Det er lækkert, men rejsen kan godt blive lang, hvis man har børn med på bagsædet.

Heldigvis er der masser af god børnelitteratur at muntre sig med – gratis og kun et enkelt klik (næsten i hvert fald) væk.

Gratis børnebøger fra 7 forfattere

Fra 1. juni til 13. august kan ungerne gå ombord i 22 titler, som læsekampagnen Gratis Børnebøger stiller gratis til rådighed. Bag initiativet står børnebogsforfatterne Henrik Einspor, Benni Bødker, Ellen Holmboe, Emil Blichfeldt, Jan Kjær, Morten Dürr og Bo Skjoldborg.

Det kræver hverken registrering, login eller betaling.

Find dem her

Gratis børnebøger med oplæsning

På sin hjemmeside stiller forfatteren Oscar K. en række børnebøger til rådighed. Og som bonus læser han dem selv op, så de små, der ikke har lært at læse endnu, også kan være med:

Find dem her

God fornøjelse og god sommerferie 🙂

 

Del artiklen

Kommentarer