Vær med i bloggerpanelet - Lærerbloggen
Læs videre

Vær med i bloggerpanelet

Brænder du inde med gode idéer til undervisningen? Har du fundet en genial app, lavet en sjov og lærerig aktivitet eller bare haft en god oplevelse, du gerne vil dele? Så fortæl dine kollegaer om det på Lærerbloggen.

A’ hva’ for et panel?

Indlæggene på Lærerbloggen er skrevet af lærere til lærere.

Bloggens kvalitet afhænger derfor fuldstændigt af én ting: At du og dine kollegaer gider at dele jeres idéer med hinanden på den.

Der er ingen eksklusive ventelister eller tårnhøje adgangspriser. Alle lærere er velkomne, og du kan skrive om lige præcis det, du har lyst til.

Når du melder dig til, inviterer vi dig til en lukket gruppe på Facebook, hvor Lærerbloggens redaktører og bloggere kan dele idéer med hinanden.

Hvad får jeg ud af det?

Godt du spørger.

Vi har en stor stak biografbilletter på lager, og dem vil vi gerne af med. Hver gang du skriver et indlæg, sender vi dig to biografbilletter, så du kan invitere en ven med i biografen.

Derudover får du selvfølgelig dine idéer præsenteret for et stort publikum.

Alle indlæg bliver nævnt i Clio Onlines nyhedsbrev og på deres profiler på sociale medier. Det er naturligvis dit navn, der står på som forfatter til indlægget.

Sympatisk idé, men jeg har ikke tid!

Vi forventer ikke, at du skriver en roman hver gang. Bare rolig. Du behøver ikke at bruge mere end en halv time på dit indlæg. Du skal bare have en god idé eller erfaring og lyst til at dele den.

Fedt, hvordan kommer jeg i gang?

Du melder dig vores bloggerpanel herunder. Derefter får du en mail med link til vores lukkede facebookgruppe:

Her kan du læse hvordan vi behandler dine oplysninger. Læs mere her